Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fototentoonstelling in Stadskantoor van Deventer

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Fototentoonstelling Stichting Natuur Anders in Stadskantoor

In het Stadskantoor aan het Burseplein 20 kunt u van 10 december tot en met 10 januari een fototentoonstelling van de Stichting Natuur Anders bezichtigen. De stichting brengt met de foto s, die gemaakt zijn door fotografe Tineke Bunte-van Hof uit Voorthuizen, bijzondere groenlocaties in Deventer in beeld. Bovendien kunt u zien hoe de vrijwilligers van de stichting gedurende het hele seizoen werken op deze verrassende groenplekken in de stad en in Diepenveen.

Er hangen onder meer foto s van de ecologisch onderhouden omgeving van de sportcomplexen op de Zandweerd en op Borgele, de oude begraafplaats aan de Diepenveenseweg, het kerkplein in Diepenveen, het natuurreservaat Vlierbos op Borgele en een bijzonder schooltuinproject.

De toegang is gratis.

Voor meer informatie over de tentoonstelling of over de activiteiten van de Stichting Natuur Anders kunt u terecht bij P. Heijke, telefoon 613937, internet:
www.stichtingnatuuranders.nl, of in het Gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor, Burseplein 20, telefoon 693333.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie