Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verschijning materiepublicatie Rabobank over melkveehouderij

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RABOBANK NEDERLAND

Percepties en feiten over een weerbarstige materiePublicatie Rabobank

Verduurzaming van de zuivelproductie vereist een uitstekende marktorganisatie en ketenafspraken. Dit kan in de toekomst zelfs leiden tot verschillende melkstromen. De melkveehouder weet dan voor welke markt zijn melk bestemd is. Dat stelt de Rabobank in 'De kleur van melk, percepties en feiten over een weerbarstige materie'. Deze publicatie over de Nederlandse melkveehouderij verschijnt maandag 10 december tijdens de Landbouwwerktuigenbeurs in Zuidlaren.

Het onderzoek, dat is uitgevoerd door branchespecialisten van Rabobank Nederland, relateert de dilemma's waarmee de melkveehouderij dagelijks te maken heeft aan het hedendaagse krachtenveld en de wereld van morgen. Met het bieden van een strategisch kader voor ondernemers die zich oriënteren op de toekomst wil de Rabobank een bijdrage leveren aan de individuele koersbepaling van agrariërs en aan de brede maatschappelijke discussie over de toekomst van de melkveehouderij. Het doel is te bevorderen dat de melkveehouder zèlf de goede keuzes maakt.

De Rabobank brengt regelmatig publicaties uit voor primaire ondernemers in alle agrarische sectoren. De bank wil hiermee een bijdrage leveren aan de realisering van de ambities van individuele ondernemers en daarmee aan het economisch belang van de agrarische sector.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie