Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Suriname en Opstelten tekenen overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Minister en burgemeester tekenen samenwerkingsovereenkomst

De Surinaamse minister van Planning en Ontwikkelingssamenwerking S. Raghoebarsing en burgemeester mr. Ivo Opstelten ondertekenen op maandag 10 december om 09.00 uur in kamer 105 van het stadhuis een samenwerkings-overeenkomst tussen de Surinaamse regering en de gemeente Rotterdam. Met deze ondertekening wordt de samenwerking tussen beiden nieuw leven in geblazen. De overeenkomst bouwt voort op projecten die Rotterdam in het verleden in Suriname heeft uitgevoerd. Centraal staat het bieden van expertise door de Gemeentelijke diensten bij het oplossen van door Suriname aan te geven problemen. Rotterdam gaat met Suriname projecten uitvoeren op het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie