Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Janssens van Rotterdam opent bibliotheekfiliaal

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Janssens heropent bibliotheek Oude Westen

Wethouder Nico Janssens (o.m. Informatiebeleid) opent op maandag 10 december om 12.00 uur het bibliotheekfiliaal in het Oude Westen, Gaffelstraat 59b. De hernieuwde bibliotheek heeft een moderne inrichting met veel zitplaatsen en een aparte afsluitbare activiteitenruimte. Hoge kasten aan de wanden en lage kasten in het midden bepalen het beeld waardoor een uitnodigende en overzichtelijke opstelling ontstaat. De dienstverlening is uitgebreid met een E-centrum. In een E-centrum kunnen bezoekers werken en leren met behulp van computers: tekstverwerken, cd-rom's raadplegen en tegen geringe kosten internetten, e-mailen en printen behoren tot de mogelijkheden. Hiervoor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie