Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopavond `beeldkwaliteitplan omgeving Lutherse kerk'

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Inloopavond `beeldkwaliteitplan omgeving Lutherse kerk'

Op maandag 10 december 2001 wordt er een inloopavond georganiseerd over de invulling van het gebied rond de Lutherse kerk. De avond wordt gehouden in het stadhuis van Doetinchem en begint om 19.30 uur. Het `beeldkwaliteitplan omgeving Lutherse kerk' wordt globaal begrensd door de Waterstraat, Boliestraat, Gasthuisstraat en Gasthuissteeg. Het betreft het braakliggende terrein waar de voormalige distilleerderij van Perlstein heeft gestaan.

Voor dit terrein en het omliggend openbaar gebied heeft de gemeente een beeldkwaliteitplan opgesteld. Daarin is beschreven welke invulling de gemeente nastreeft qua gevelbeelden, parkeeroplossingen, inrichting ondergrondse fietsenstalling en uitbreidingsmogelijkheden voor het Graafschapcomplex. Het beeldkwaliteitplan ligt vanaf 6 december 2001 gedurende twee weken ter visie in het stadhuis. Reacties kunnen schriftelijk worden kenbaar gemaakt aan het college van burgemeester en wethouders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie