Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start voorlichtingsproject tuinbouw en vrije energiemarkt

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Start voorlichtingsproject tuinbouw en vrije energiemarkt

Het project heeft als doel de ondernemers in de tuinbouw bewust te maken van de gevolgen en kansen van de vrije energiemarkt. Het gaat om bewustwording van de effecten van de nieuwe tariefsystemen en om het krijgen van inzicht in de eigen energieafname patronen, zodat de tuinders adequaat kunnen anticiperen op de nieuwe energiemarkt. Daarnaast dient het voorlichtingsproject ervoor te zorgen, dat de tuinders blijven doorgaan met de energiebesparing, zoals is afgesproken in het GLAMI-convenant met de glastuinbouw en de Meerjarenafspraken Energie met de bloembollen- en paddestoelensector.

Voor dit project wordt de expertise van diverse adviesbureaus gebundeld: Agro AdviesBuro, DLV Adviesgroep, Grootscholten Consultancy, LTO Advies, LTO Groeiservice BV, Substratus, Natural Power Research BV, VEK Adviesgroep.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie