Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-12-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.15 uur
Aanrijdingen letsel

LEUSDEN- Op zondagmiddag vond er een aanrijding plaats waarbij een 24-jarige bromfietser uit Ermelo gewond raakte. De vrouw reed over de Noorderinslag en achter haar reed een 37-jarige automobilist uit Leusden. Ter hoogte van de Mulderij sloeg de vrouw plotseling linksaf en een aanrijding volgde. De vrouw kwam ten val en werd met onder andere een gescheurde enkelband vervoerd naar het ziekenhuis.

AMERSFOORT- Op zondagochtend vond er een ongeval plaats op de Hogeweg waar een 24-jarige man uit Amersfoort gewond raakte. De man zat achterop een bromfiets welke werd bestuurd door een 29-jarige man uit Amersfoort. In een bocht gleed de bromfiets onderuit en beide heren kwamen vervolgens te vallen. De 24-jarige klaagde over pijn in zijn schouder en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Onderzoek wees uit dat de 29-jarige man te veel had gedronken(gegevens nog onbekend). Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal engel

LEUSDEN- Op zondagmiddag werd een 25-jarige man uit Amersfoort aangehouden in een winkel gelegen aan de Ursulineweg. De man wilde een kerstengel meenemen zonder deze af te rekenen aan de kassa. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De engel bleef achter in de winkel.

Alcoholcontrole

AMERSFOORT/HOOGLANDERVEEN/LEUSDEN- Op zondagavond werd er van half negen tot tien uur een alcoholcontrole gehouden op de Waterdreef, Kruidendreef, Bunschoterstraat en de Van Tuyllstraat. In totaal werden 15 bestuurder gecontroleerd en niemand hiervan had teveel gedronken. Op de Arnhemseweg werd zondagavond een alcoholcontrole gehouden van acht tot negen uur. Van de 6 gecontroleerde automobilisten had niemand te veel gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie