Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herrema voorzitter Bestuurlijk Overleg Stadsdelen Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Herrema voorzitter Bestuurlijk Overleg Stadsdelen

Tjeerd Herrema, stadsdeelvoorzitter Zeeburg, volgt Hans Oosterbaan stadsdeelvoorzitter Amsterdam-Noord, op als voorzitter van het Voorzittersoverleg Stadsdelen en het Bestuurlijk Overleg Stadsdelen. Hans Oosterbaan bekleedde deze functie vanaf maart 1995. Hij treedt af als voorzitter omdat hij na de verkiezingen niet meer beschikbaar is voor de functie van stadsdeelvoorzitter.

De voorzitter van het voorzittersoverleg is voor de stadsdelen bestuurlijk trekker van het overleg met de centrale stad over genoemde terreinen. Hij is daarvoor de eerst aangewezene om namens de stadsdelen bij stadsdeeloverstijgende kwesties contact met het college van Burgemeester en Wethouders te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie