Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interbrew investeert niet in Belgische vliegmaatschappij

Datum nieuwsfeit: 10-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 10/12/2001

Interbrew ziet af van investering in nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij

Interbrew ziet af van investering in nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij

Interbrew, The Worlds Local Brewer©, waardeert het initiatief van de leiders van het financieringsconsortium, Graaf Maurice Lippens en Burggraaf Etienne Davignon, en steunt de politieke inspanningen in België om tot een snelle en effectieve oplossing te komen. Ongeacht de kwaliteit van het voorgestelde business plan zoals voorgelegd op 3 december 2001, zal Interbrew evenwel niet ingaan op de uitnodiging om deel te nemen aan het financieringsconsortium voor een nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij.

De Raad van Bestuur van Interbrew heeft de aanbeveling gevolgd van het Management om nauwgezet de strategie van The Worlds Local Brewer© uit te voeren. De onderneming zal consequent al haar financiële en menselijke middelen toespitsen op haar kernactiviteit, de wereldbiermarkt, en op de snelle consolidatie die haar activiteitensector kenmerkt.

Enkele individuele Belgische familiale aandeelhouders hebben de onderneming toestemming verleend om volgende informatie mee te delen:

Zich bewust van de ernst van de huidige situatie voor de Belgische gemeenschap, hebben enkele van de Belgische familiale aandeelhouders van Interbrew de wens uitgedrukt om hun individuele en persoonlijke financiële steun in deze zaak te evalueren. Op basis van bepaalde parameters in het dossier kan dit mogelijk leiden tot een beslissing als goed huisvader om financiële steun te verlenen aan de nieuwe luchtvaartmaatschappij.

Aangezien voor Interbrew, The Worlds Local Brewer©, deze zaak afgesloten is, zal de onderneming in dit verband geen verdere verklaringen afleggen.

Bron: Interbrew
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie