Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede vergadering SAMS in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Postbus 511
2003 PB Haarlem
Tel. 023-511 3000


Tweede vergadering SAMS

De Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad (SAMS) houdt dinsdag 11 december haar tweede openbare vergadering. Deze vergadering vindt plaats in het stadhuis aan de Grote Markt 2 en begint om 19.30 uur. Belangstellenden zijn welkom.

De stukken voor de vergadering liggen ter inzage bij het secretariaat van de afdeling Welzijn, Westergracht 72. Wie de stukken wil inzien, doet er goed aan eerst van tevoren te bellen met het secretariaat van de afdeling, telefoon 023 - 511 5502. De stukken liggen ook ter inzage bij het Gemeentelijk Infocentrum aan de Grote Markt.

De Stedelijke Adviesraad Multiculturele Stad is een onafhankelijke adviescommissie met als taak het Haarlemse gemeentebestuur gevraagd en ongevraagd advies te geven over het integratiebeleid. Dit integratiebeleid, beter bekend als 'Allemaal Haarlemmers', richt zich op 'samen werken, samen wonen en samen leven' en het vormgeven van Haarlem als multiculturele stad. De SAMS heeft vijftien leden en wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris. Meer informatie over de SAMS is te vinden op www.haarlem.nl. Telefoon 023 - 511 5515 of 5115502, e-mail: sams@haarlem.nl .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie