Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Aa & Dommel

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 11-12-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

GROOTSCHEEPSE VERLICHTINGSCONTROLE

De politie District Aa & Dommel heeft dinsdagmorgen vanaf 05.00 uur tot daglicht met ze-ventien mensen een grootscheepse verlichtingscontrole gehouden op de locaties Vught, Bie-zenmortel, Esch, Haaren, Sint Oedenrode, Schijndel en Boxtel. In het totaal zijn 179 mensen bekeurd voor het voeren van onjuiste of defecte verlichting. Het grootste aantal overtredin-gen was op het conto van de fietsers te schrijven. De politie District Aa & Dommel contro-leert ter verhoging van de verkeersveiligheid in de maanden november en december extra op verlichting.

KORT NA ELKAAR TWEEMAAL INGEBROKEN (Boxtel)

Van maandag op dinsdag is kort na elkaar ingebroken bij een kapsalon en een atelier aan de Stationsstraat in Boxtel. Bij de kapsalon is o.a. wisselgeld uit de kassa buitgemaakt, bij het atelier bleef het bij een poging en wordt vooralsnog niets vermist.

VUURWERK INBESLAGGENOMEN (Boxtel)

Dinsdagmiddag is in een woning aan de Sint Jozefstraat in Boxtel vuurwerk inbeslaggeno-men. Uit onderzoek was gebleken dat de 47-jarige bewoner vuurwerk in zijn woning aanwe-zig zou hebben. Bij onderzoek in de woning zijn in het totaal ongeveer honderd verschillen-de stuks vuurwerk, waaronder strijkers, 10.000-klappers, vuurpijlen en vuurpotten aangetrof-fen. De man verklaarde het vuurwerk in België te hebben gekocht. Alles is inbeslaggenomen en tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

WONINGBRAAK (Sint Michielsgestel)

Maandag is ingebroken in een woning aan de Hazenakkers in Sint Michielsgestel. Uit het pand is o.a. een spelcomputer en een DVD-speler ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie