Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voortgang wegwerkzaamheden Zetten-Herveld-Andelst

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Betuweroute Internet site

Voortgang wegwerkzaamheden Zetten-Herveld-Andelst 11 December 2001

Volgens planning gaat in de tweede week van januari 2002 de omleidingroute Wageningsestraat in. Dit in verband met de reconstructie A15/Wageningsestraat. Door deze reconstructie wordt de Wageningsestraat tijdelijk afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De verbinding Verlengde Kerkstraat neemt deze functie tijdelijk over.

Om ruimte te creëren voor deze werkzaamheden en het verkeer doorgang te laten houden ligt de A15 tijdelijk op het toekomstige tracé van de Betuweroute. Door deze methode van werken te kiezen kunnen we de reconstructie van de snelweg tijdig afronden.

De A15 wordt verlaagd en de Betuweroute wordt daar direct naast gelegd. In de toekomst zal de Wageningsestraat over de A15 en de Betuweroute heen gaan. Tijdens de werkzaamheden zal er een omleidingroute zijn door de Hoofdstraat. Om deze reden zijn er voor onder andere de basisscholen twee alternatieve fietsroutes aangegeven.

Door de werkzaamheden veranderen ook de routes waarmee u Herveld, Andelst en/of Zetten kunt bereiken vanaf bijvoorbeeld de A15. Om u duidelijkheid te geven over de tijdelijke toekomstige situatie vindt u bijgaand twee routebeschrijvingen. Op 1 routebeschrijving wordt beschreven hoe u Andelst bereikt, op de andere hoe u tijdens de werkzaamheden Zetten kunt bereiken.

Klik hier voor de routebeschrijving van Zetten
Klik hier voor de routebeschrijving van Herveld-Andelst

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze publicatie, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Miedema, telefoonnummer 0488-417240. Daarnaast is iedere eerste dinsdag van de maand (16.30 uur 19.00 uur) spreekuur in de bouwkeet aan de Wageningsestraat 40b in Andelst. U kunt dit spreekuur zonder afspraak bezoeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie