Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hennepkwekerij opgerold in Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-12-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.30 u) Dinsdag, 11 december 2001

District Kerkrade

Kerkrade; hennepkwekerij
Bij controle afgelopen maandagmiddag in een woning aan de Bleijerheiderstraat in Kerkrade trof de politie in de garage bij de woning een hennepkwekerij aan met totaal ruim duizend hennepplanten (ruim 900 stekken en ruim honderd zogenaamde moederplanten). De politie die aanwijzingen had dat er mogelijk hennep werd gekweekt ging maandagmiddag dan ook controleren. Alle hennepplanten werden samen met de aangetroffen apparatuur (groeilampen, transformatoren en afzuigunits) inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf; auto ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie