Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe groepsmanager bij Schoep & Van der Toorn

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

11/12/2001 Nieuwe groepsmanager bij Schoep & Van der Toorn

Toby Ellson (35) is met ingang van 1 december jongstleden in dienst getreden bij communicatiebureau Schoep & Van der Toorn als Groepsmanager Public Relations.

In zijn nieuwe functie is Toby gesprekspartner voor managers en bestuurders die Public Relations als integraal instrument willen inzetten in hun communicatiebeleid. Ook zal hij opdrachtgevers begeleiden bij het aangaan en onderhouden van contacten met vertegenwoordigers van de media.

De Public Relations groep van Schoep & Van der Toorn telt 13 medewerkers en is onder andere werkzaam voor opdrachtgevers als Baan, Cable & Wireless, CenE Bankiers, Genesys, IBM, ING Bank, Iomega, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Palm, Philips en Telia.

Voor zijn komst naar Schoep & Van der Toorn was Toby werkzaam bij onder andere Bikker EURO RSCG, Cap Gemini Nederland en Origin Nederland in verschillende communicatie- en managementfuncties.

Over Schoep & Van der Toorn
Schoep & Van der Toorn is een full-service communicatieadviesbureau, gevestigd te Amsterdam. Het bureau is in vijftien jaar gegroeid tot het grootste communicatieadviesbureau in Nederland, met ruim 80 medewerkers en een sterke positie in de ICT-markt, overheid, zakelijke en financiële dienstverlening, non profit en
projectontwikkeling/vastgoed. Het bureau biedt klanten een mix van disciplines aan op het gebied van marketing, marketingcommunicatie, cultuur, communicatie & management, beleidscommunicatie, interactieve media, public relations, onderzoek, corporate identity en design. Schoep & Van der Toorn maakt deel uit van het internationale netwerk van adviesbureaus in Technology Communications: Brodeur Worldwide. Het bureau werkt onder andere voor: ABN AMRO, Baan, Bouwfonds, Cable & Wireless, Freeler, Funda, Gemeente Amsterdam, IBC Vastgoed, IBM, ING bank, Iomega, KPMG, KPN Telecom, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Economische Zaken, NS Vastgoed, Palm, Inc., Philips, Projectbureau IJburg, Rijksdienst voor Wegverkeer.

Contactpersoon bij Schoep & Van der Toorn is Ingrid Mooij. Tel: +31 (0)20 487 40 00
Fax: +31 (0)20 669 72 65
Email: (ingrid.mooij@svdt.nl)

Contactpersoon bij Schoep & Van der Toorn is Ingrid Mooij. Tel: +31 (0)20 487 40 00
Fax: +31 (0)20 669 72 65
Email: (ingrid.mooij@svdt.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie