Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Project Buurtbemiddeling van start in Deventer

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Project Buurtbemiddeling van start

De gemeente Deventer, Woonunie Deventer, Raster welzijnsgroep, Politie Regio IJsselland - district Zuid, Rentré Wonen, Stichting Hanzewonen en Stichting Vluchtelingenwerk en Nieuwkomers Regio Deventer hebben dinsdag het Convenant Buurtbemiddeling in Deventer ondertekend. In het convenant zijn afspraken vastgelegd over de onderlinge samenwerking en over de bijdrage aan en rol van iedere deelnemende partij in het project Buurtbemiddeling. Doel van dit project is het verminderen van woonoverlast en het voorkomen van escalaties van conflicten tussen buren en buurtgenoten. Met dit project hopen de samenwerkende organisaties de leefbaarheid te vergroten, de gemeenschapszin te versterken en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie