Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reïntegratie arbeidsgehandicapten op de arbeidsmarkt

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Bron: Gemeente Zaanstad
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

Reïntegratie arbeidsgehandicapten op de arbeidsmarkt

dinsdag 11 december 2001

Het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Zuidelijk Noord-Holland, RPA- ZNH, start offensief gericht op beschikbare arbeidskracht onder arbeidsgehandicapten in de regio. Vijf speciale projecten in de regio moeten aan gaan tonen of andere, minder orthodoxe, benaderingswijzen van mensen met een arbeidshandicap betere mogelijkheden geeft voor reïntegratie op de arbeidsmarkt.

Gisteren presenteerde het onderzoeksbureau Research voor Beleid uit Leiden de resultaten van een onderzoek dat werd uitgevoerd onder arbeidsgehandicapten in Amstelveen, Amsterdam en Zaanstad. Arbeidsgehandicapten zijn persoonlijk geïnterviewd. Een van de voornaamste bevindingen is dat er onder de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie