Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interactieve installatie Expose TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

11 december 2001 tot 28 februari 2002, Hal Hoofdgebouw, vloer 1

Expose
een interactieve installatie
www.tue.nl/expose

Expose, een interactieve installatie van Geert Mul, daagt je uit om jezelf te manifesteren in een publieke ruimte van de TU/e. Je kunt je eigen visueel materiaal - dat direct of indirect betrekking heeft op jezelf- via een persoonlijke toegang op de projectwebsite uploaden direct in de database van de installatie. Deze datdbase analyseert het beeldmateriaal geselecteerd op o.a. kleur, complexiteit en opbouw. Op deze manier verkrijgt ieder onderwerp zijn eigen plek in de database. In de Hal van het hoofdgebouw verschijnt op de levensgrote videowall, die bestaat uit 96 verschillende videoschermen, binnen een dag datgene wat jij en andere studenten op de website hebben gezet. Bezoekers in de ruimte kunnen middels beweging de verschillende databases letterlijk doorlopen.

Doe mee aan dit bijzondere project dat tevens de uitsmijter is van het TU/e lustrumjaar! Kijk of loop rond en laat je inspireren door jezelf en/of je omgeving en zet jouw persoonlijke beelden vervolgens op www.tue.nl/expose.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie