Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste paal nieuwe achtbaan Goliath bij Six Flags Holland

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SIX FLAGS

Roller Coaster Capital breidt opnieuw uit met SUPERATTRACTIE

PERSBERICHT Six Flags

Georgina Verbaan verslaat Goliath!

The Roller Coaster Capital of Europe
breidt opnieuw uit met superattractie

BIDDINGHUIZEN- The Roller Coaster Capital of Europe breidt wederom uit. In Biddinghuizen wordt dinsdag 11 december de eerste paal geslagen voor de nieuwe, unieke roller coaster Goliath. In april 2002 is de 25 miljoen kostende achtbaan gereed.

Hypercoaster Goliath zal de grootste en meest spectaculaire achtbaan van Nederland worden. Samen met de zes andere coasters betekent dit dat Six Flags Holland ook in 2002 het leidende attractiepark in Nederland zal zijn met in totaal maar liefst 5 kilometer achtbaan. Het Nederlandse publiek kan vanaf voorjaar 2002 van deze gigantische achtbaan genieten.

Georgina Verbaan, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en Costa zal met veel spektakel de 'groundbreaking' van de nieuwe coaster 'Goliath' voor haar rekening nemen.

Georgina Verbaan zal op spectaculaire wijze 'Goliath' verslaan. Daarna wordt Nederlands nieuwste, grootste en meest spectaculaire Rollercoaster op indrukwekkende wijze gepresenteerd.

Voor meer informatie Six Flags Holland: (emooij@europe.sftp.com).


06 dec 01 10:38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie