Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stichting Klimaat opgericht om informatie te verspreiden

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STICHTING KLIMAAT

Stichting Klimaat opgericht

Steeds meer mensen vragen zich af wat er waar is van de stroom van informatie over klimaatsverandering en de gevolgen en de oorzaak daarvan. De klimaatconferenties volgen elkaar in snel tempo op. De wereldbevolking wordt gebombardeerd met informatie, veelal gebaseerd op gegevens van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). Deze organisatie overspoelt de media met vele rampscenarios als gevolg van klimaatsverandering. Deze klimaatsverandering zou worden veroorzaakt door koolzuurgas (CO2). Dit ontstaat bij o.a. de verbranding van fossiele brandstoffen zoals olie, gas en steenkool. De door menselijk handelen veroorzaakte CO2-uitstoot bedraagt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie