Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3W Direct Management Solutions lanceert 'plug-in' management

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
3W Direct Management Solutions lanceert "plug-in" management

Edegem - 3W Direct Management Solutions is een professioneel onafhankelijk netwerk van ervaren managers en management consultants, die in alle belangrijke functiegebieden van een bedrijf of organisatie oplossingen kunnen bieden.
Zo bestrijkt het netwerk van 3W managementdeskundigen disciplines zoals o.a. Sales en Marketing, ICT, HR, en algemeen en/of operationeel management. Topspecialisten kunnen in deze verschillende disciplines worden ingezet volgens het 'plug in' principe. Ze kunnen inderdaad, op tijdelijke basis, zowel ingezet worden als interim managers op middle management niveau, als op projecten die individueel of in teamverband worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie