Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-12-2001

Politieberichten district Binnensticht, 11.30 uur
Verkeerscontroles

BUNNIK- Op maandagmiddag werd er een verkeerscontrole gehouden op de Provincialeweg. In totaal kregen 32 automobilisten een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen en kregen een aantal automobilisten een bekeuring omdat ze reden over de busstrook of een verlopen APK hadden.

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op maandagmiddag werd er een verkeerscontrole gehouden op de Langbroekerdijk. In totaal kregen 13 automobilisten een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen. ZEIST- Op dinsdagochtend werden van een tot twee 25 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Bij deze controle, die plaats vond op de Utrechtseweg, had niemand teveel gedronken.

Inbreker betrapt

DE BILT- Op dinsdagochtend werd er ingebroken in een bedrijf gelegen aan de Akker. De politie kreeg de melding dat er zou worden ingebroken in het bedrijf.

Bij het bedrijf aangekomen zagen de agenten een man uit een het bedrijf stappen met een computer onder zijn arm. De man liet vervolgens de computer vallen en verdween in de omgeving. Een grote zoektocht werd ingesteld en in de omgeving van het bedrijf werden nog drie computer aangetroffen. Helaas werd de man niet meer aangetroffen in de omgeving. De dader kon het pand binnenkomen door de ruit te vernielen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie