Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Algemeen directeur Herman Vos neemt afscheid van EVO

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

Herman Vos neemt afscheid van EVO

Met een receptie in 'Paviljoen de Witte' heeft plaatsvervangend algemeen directeur en directeur internationale betrekkingen drs. Herman Vos (61 jaar) op 11 december afscheid genomen van EVO.

Vos was meer dan 25 jaar het gezicht van EVO in Europa en heeft actief bijgedragen aan de liberalisering en harmonisering van het Europese vervoerbeleid. Vos heeft in deze periode een groot aantal bestuurs- en adviesfuncties bekleed bij Europese organisaties en overlegorganen. Zo was hij vice-president van de International Road Transport Union (IRU) in Genève en woordvoerder voor transportzaken voor de Europese werkgeversorganisatie UNICE in Brussel.

In Nederland was hij een groot aantal jaren lid van de 'Commissie Vervoervraagstukken' van de SER, vertegenwoordiger van de Raad van Beheer van de NIWO en diverse overheidscommissies op het gebied van verkeer en vervoer.

Algemeen directeur mr. Dick van den Broek Humphreij neemt een aantal internationale functies over. Mr. Dick van den Bosch is per 1 december benoemd als plaatsvervangend algemeen directeur.

Herman Vos blijft de komende jaren actief als voorzitter van het 'Gebruikersplatform Goederenvervoer', dat is opgericht als consumentenorganisatie voor het spoorvervoer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie