Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsplan beheer woonboten gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 11-12-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Beleidsplan beheer woonboten

(11-12) Het College van B. en W. heeft de concept 'Beleidsnotitie Beheer Woonboten' vastgesteld. In de beleidsnotitie wordt het huidige beheer geïnventariseerd en worden voorstellen gedaan voor toekomstig beheer. Het betreft hier maatregelen op de middellange termijn waarover nog overleg nodig is met deelgemeenten, hoogheemraadschappen en bewoners.

Vorig jaar heeft het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) het beheer van de circa 200 woonboten in Rotterdam overgenomen van het Gemeentelijk Havenbedrijf (GHR). OBR heeft daarbij een aantal knelpunten geconstateerd, onder andere op het gebied van het vergunningenstelsel, brandveiligheid en het gebruik van de walkanten. Voorbeelden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie