Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brief LNV inzake mond- en klauwzeerconferentie

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018
2500 EA Den Haag
uw brief van

uw kenmerk

ons kenmerk
VVA. 2001/4430
datum
07-12-2001

onderwerp
Mond- en klauwzeerconferentie 12 en 13 december 2001 TRC 2001/12423 doorkiesnummer

bijlagen
1

Geachte Voorzitter,

Zoals reeds in eerdere brieven aangegeven zal op 12 en 13 december 2001 de Europese mond- en klauwzeerconferentie gehouden worden. Met deze brief wil ik u informeren over de deelnemers aan de conferentie en de samenstelling van de Nederlandse delegatie.

datum
07-12-2001

kenmerk
VVA. 2001/4430

bijlage

Aan de conferentie zullen zo'n 400 personen deelnemen. Er is voor gekozen een brede vertegenwoordiging aan organisaties uit te nodigen, naast ambtenaren en wetenschappers zijn dan ook landbouw-, consumenten-, handels-, dierenwelzijnsorganisaties, (euro)parlementariërs en vertegenwoordigers uit de EU toetredende landen en belangrijke handelspartners uitgenodigd.

Nederland vaardigt een delegatie van 17 personen af naar de conferentie. Voor de Nederlandse delegatiesamenstelling verwijs ik naar bijlage I.
De belangstelling voor deelname aan de conferentie is groot, het is dan ook helaas niet mogelijk geweest om alle wensen voor deelname te honoreren.

Om ervoor te zorgen dat iedereen die niet op de conferentie aanwezig kan zijn toch goed geïnformeerd wordt over hetgeen op de conferentie besproken wordt, kunnen journalisten de presentaties per videoconferentie volgen en zullen diverse persconferenties gehouden worden.
Daarnaast kunt u informatie over de conferentie, zoals het programma, presentaties van de sprekers en achtergrondinformatie, vinden op de volgende website: www.cmlag.fgov.be.

De minister van Landbouw, Natuurbeheer
en Visserij,

mr. L.J. Brinkhorst

Bijlage:
Nederlandse delegatiesamenstelling (PDF-formaat, 16 Kb)
Voor downloaden van PDF-bestanden: Zie het origineel http://www.minlnv.nl/infomart...2001/par01372.htm .

---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie