Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Econocom lanceert mobile services package

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Persberichten - 12/12/2001

Econocom lanceert de mobile services package

Econocom lanceert de mobile services package

Econocom, een van de Europese marktleiders op het vlak van beheer van informatica-infrastructuren en netwerken, lanceert een nieuwe telecomservice voor ondernemingen : de Mobile Services Package.

In België gebruiken meer dan 600.000 mensen een GSM voor professionele doeleinden. Dat aantal blijft toenemen, met een potentieel van 2.000.000 gebruikers. In vele gevallen leidde het groeiende gebruik van de GSM tot een chaotische toename van de bestellingen voor mobilofonie, meestal zonder strikte procedures of zonder een duidelijke visie op het geheel.

Als oplossing voor deze problematiek stelt Econocom de Mobile Services Packages voor. Deze nieuwe service richt zich tot ondernemingen die meer dan 200 mobiele toestellen in beheer hebben en zorgt voor een algemene verlaging van de kosten die hun gebruik in de ondernemingen teweegbrengen.

De aanpak van Econocom omvat 3 stappen:

De eerste stap is een audit van het mobilofoongebruik van de onderneming : welke zijn de behoeften, het gebruik en de kosten op het gebied van GSM.

Dan stelt een telecomadviseur een gedetailleerd rapport op van de situatie. Econocom doet voorstellen en geeft aan welke mogelijkheden er zijn voor het beheer en de verlaging van de kosten. Deze oplossing wordt op maat uitgewerkt met de goedkeuring van de directie van de onderneming.

De laatste stap is het dagelijkse beheer van het mobilofoonpark. Het toepassingsgebied is zeer breed : bestellen van toestellen, follow-up van bestellingen, beheer van de opties, boeking per cost center, statistieken, regelmatige analyses

Het professionele aanbod van Econocom maakt het mogelijk over te stappen van een beleid van ongeplande aankopen naar een beheerste investering. De onderneming beschikt tegelijk over de middelen ter voorkoming van en toezicht op de kosten. En de medewerkers genieten abonnementen en diensten die aangepast zijn aan hun gebruik van de mobiele telefoon.

Econocom

De Groep Econocom is een Europees dienstverlenend bedrijf dat vandaag meer dan 2.000 medewerkers tewerkstelt en ruim 10.000 klanten telt in Europa en de Verenigde Staten. De opdracht van het bedrijf is de klanten te begeleiden bij hun keuze, de werking en het beheer van hun informatica- en telecommunicatie-infrastructuur. De Groep had in 2000 een omzetcijfer van 725 miljoen EUR. Dit betekent een stijging van 15% en een toename van het nettoresultaat met 34% (12,6 miljoen EUR). In 2001 verwacht de Groep een omzet van om en bij het miljard EUR. Voor meer informatie: www.econocom.com

Bron: Econocom
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie