Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anti-drugsconvenant tussen Belgische douane en EFICO nv

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ondertekening van een Convenant tussen de Belgische Administratie der Douane en Accijnzen en de handelsvennootschap EFICO n.v.

Ondertekening van een Convenant tussen de Belgische Administratie der Douane en Accijnzen en de handelsvennootschap EFICO n.v. inzake de strijd tegen de illegale handel in verdovende middelen en precursoren bij de Kamer van Koophandel en Nijverheid van Antwerpen-Waasland

Antwerpen - De Europese Commissie moedigt het aan dat samenwerkingsafspraken tussen de Douane en de handelsondernemingen worden vastgelegd, zeker wat de drughandel betreft, in een Memorandum Of Understanding (M.O.U.). Hierover werd op 29 november 1996 door de Raad van de Europese Unie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie