Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gevaarlijk verkeersgedrag 18-jarige automobiliste in Linne

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 12-12-2001
Mediaberichten 12 december (17.00 uur)

LINNE - Gevaarlijk verkeersgedrag

LINNE - Bij de rotonde in Montfort is in de nacht van dinsdag op woensdag een 18-jarige vrouw uit Montfort staande gehouden. Een politiesurveillance zag de automobiliste rijden over de Rijksweg in Linne. Hierbij haalde zij een vrachtauto links over een verdrijvingsvlak in. Vervolgens verhoogde ze haar snelheid tot 130 kilometer per uur. Ze sloeg de Stationsweg in en voerde haar snelheid vervolgens weer op tot 120 kilometer per uur. Bij de rotonde in Montfort gaf de politie haar een stopteken. Ze kreeg een bekeuring van 250 gulden. Ze krijgt in het kader van het project Golfslag binnen enkele dagen een brief van de chef basiseenheid met de waarschuwing dat bij een volgend soortgelijk gedrag invordering van het rijbewijs volgt.

VENLO - Winkeldief aangehouden

VENLO - De politie heeft dinsdagavond een 15-jarige jongen uit Venlo aangehouden. Hij had uit een winkel aan de Nijmeegseweg een pen gestolen. Hierbij was hij door de bewaking betrapt. Vervolgens is hij door de gewaarschuwde politie aangehouden en overgebracht naar het bureau. De jongen is inmiddels voorgedragen voor een HALT-procedure.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie