Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nachtafsluiting Europaweg in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Nachtafsluiting Europaweg

Op 12 en 13 december aanstaande wordt de Europaweg 's nachts afgesloten in verband met het plaatsen van bewegwijzeringsportalen.

12 december: afsluiting Europaweg ter hoogte afslag bij Amerikaweg Op 12 december wordt de Europaweg richting het stadscentrum ter hoogte van de afslag naar de Amerikaweg afgesloten. Ook de tunnel van de Amerikaweg naar het stadscentrum is afgesloten. De werkzaamheden vangen aan om 23.30 uur. Naar verwachting zijn de werkzaamheden om 5.30 uur afgerond.

Het verkeer vanuit de wijken Seghwaert, Palenstein, de Leyens en het Stadscentrum wordt omgeleid via de Van Leeuwenhoeklaan en het stadscentrum. Verkeer vanuit de wijk Buytenwegh en richting Leiden wordt omgeleid via de Amerikaweg en de Muzieklaan. De omleidingsroute is aangegeven met gele bebording.

13 december: afsluiting Europaweg ter hoogte Zwaardslootseweg richting Afrikaweg/A12
Op 13 december wordt de Europaweg ter hoogte van de Zwaardslootseweg richting de Afrikaweg/A12 afgesloten. De werkzaamheden beginnen om 23.30 uur. Naar verwachting zijn de werkzaamheden om 5.30 uur afgerond.

Het verkeer vanuit de wijken Meerzicht, Driemanspolder, Dorp en vanaf de A12 wordt omgeleid via het stadscentrum. Het verkeer vanuit de wijk Buytenwegh wordt omgeleid via de Zwaardslootseweg. De omleidingsroute is aangegeven met gele bebording.

---

Gemeente Zoetermeer © december 2001

Last update: 02 december 2001 (09.19)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie