Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering stadsdeelcommissie Woensel-Noord Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Vergadering stadsdeelcommissie Woensel-Noord

De stadsdeelcommissie Woensel-Noord vergadert op woensdag 12 december a.s. vanaf 20.30 uur in Dorpshuis Acht aan de Lekstraat 4. U kunt als toehoorder aanwezig zijn bij deze vergadering. Voorafgaand aan deze vergadering wordt er van 19.30 tot 20.30 uur door de commissie een spreekuur gehouden voor belangstellenden. Tijdens dit spreekuur kunt u met de stadsdeelcommissie van gedachten wisselen over onderwerpen die relevant zijn voor de commissie en betrekking hebben op Woensel-Noord. De stadsdeelcommissie houdt zich niet bezig met de dagelijkse ergernissen in uw woonomgeving, zoals losliggende stoeptegels en omgehakte bomen. Voor dergelijke wensen, vragen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie