Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-12-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.40 uur
Aanrijding letsel

WOUDENBERG- Op dinsdagochtend vond op de Randweg een ongeval plaats waarbij een 15-jarig meisje uit Woudenberg gewond raakte.

Het meisje reed over de Randweg en bij de rotonde aan de Maarsbergseweg stak ze de weg over. Vermoedelijk zag het meisje een auto, bestuurd door een 73-jarige automobiliste te laat, te laat. De 73-jarige uit Zeist kon een aanrijding niet meer voorkomen.

Het meisje werd met onder andere een hoofdwond vervoerd naar het ziekenhuis. Fiets en auto raakten beschadigd.

Vreemde paarden in wei

WOUDENBERG- Op vrijdag 7 december trof de eigenaar van een stuk land aan de Zeisterweg een pony en een veulen aan.De eigenaar kende deze dieren niet en waarschuwde de politie.

In de omgeving, waar onder een nabij gelegen manege, werden geen pony en veulen vermist. De dieren staan nog steeds in de wei zonder dat de eigenaar zich heeft gemeld. Het gaat hier Welsh ponys bruin van kleur. Een pony heeft een blauw tuigje om de kop en het veulen heeft een rood tuigje om de kop. Heeft u informatie over de eigenaar van deze ponys, gelieve dan contact op te nemen met de politie van Eemland zuid 0900-8844

Auto vernielers aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werden twee Amersfoorters in de leeftijd van 14 en 16 jaar aangehouden nadat ze een spiegel van een auto hadden vernield.

Politieagenten parkeerden hun onopvallende auto op de Dierenriem en toen ze na verloop van tijd terugkwamen zagen ze dat een beschermkap van de autospiegel eraf lag en een achterband lek was. Na een kort onderzoekje zagen de agenten het bandenspoor van een bromfiets en zagen deze bromfiets in de nabije omgeving van de auto staan.

De bestuurder werd opgespoord en hij had samen met zijn vriend de kap van de spiegel gehaald en de band laten leeglopen. De jongens werden aangehouden en konden met een proces-verbaal op zak het bureau weer verlaten.

Toezicht

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag troffen surveillerende agenten 5 personen aan in de passage gelegen aan de Hellestraat. Deze vijf personen hielden zich op in de passage zonder redelijk doel en naast hen lagen diverse blikjes bier. De mannen afkomstig uit Amersfoort, Harderwijk en Amsterdam kregen een bekeuring en moesten de troep opruimen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie