Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groot beeldscherm in vernieuwde Weiert in gemeente Emmen

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

12-12-2001

nieuwe vorm van reclamevoering
Groot beeldscherm in vernieuwde Weiert

Het college van Burgemeester en Wethouders verleent een vergunning aan reclamebedrijf Media Plus om een beeldscherm te plaatsen aan de Picassopassage in het vernieuwde winkelcentrum de Weiert. Op het beeldscherm zijn vanaf 1 januari 2002 steeds wisselende reclameboodschappen te zien. Deze vorm van reclame is een nieuwe ontwikkeling voor de gemeente Emmen.

Aanleiding voor deze nieuwe vorm van reclamevoeren is de vernieuwing van het winkelcentrum de Weiert. Al vanaf het begin van de plannen voor de renovatie is men er vanuit gegaan dat een groot beeldscherm ter hoogte van het pand van de Euro-bioscoop deel zou uitmaken van het totale bouwkundige concept.

Vergunning

De vergunning voor het tonen van reclameboodschappen op een groot beeldscherm wordt voor meerdere jaren verleend. De leges van de vergunning varieren per jaar. De leges voor het eerste jaar zijn vastgesteld op 12.000,- (Euro 5.445,-). De leges voor 2003 en 2004 bedragen respectievelijk 24.000,- (Euro 10.890,-) en 36.000,- (Euro 16.336,-).

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie