Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: gehele regio

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele Regio 12-12-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, piketnummer: 06 - 5140 1952

Aanrijdingen
EMMELOORD Een 35-jarige automobilist uit Groningen is dinsdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de A6 richting Lelystad. Hij is om nog onbekende reden van de weg geraakt en in de rechter berm tegen een boom tot stilstand gekomen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het Dr. Jansenziekenhuis. De auto is afgevoerd.

BANT Dinsdagavond is op de Lemsterweg een auto in de sloot geraakt. De 25-jarige bestuurder uit Rutten was uit de auto gekropen en is zelfstandig naar het Dr. Jansenziekenhuis gegaan. Hij is ter observatie opgenomen. Hoe de auto in de sloot terecht is gekomen is nog niet bekend. De auto is afgevoerd.

Verkeerscontroles
DRONTEN De politie heeft dinsdagmorgen op De Noord een korte algemene verkeerscontrole uitgevoerd. Er werd gecontroleerd op onder meer deugdelijke verlichting, dragen van autogordel en het bij zich hebben van de autopapieren. In totaal 40 voertuigen werden gecontroleerd. Slechts enkele werden bekeurd.

LELYSTAD Op de Larserdreef heeft de politie dinsdagmorgen een controle uitgevoerd op het dragen van een autogordel. In amper twee uur tijd werden 20 bekeuringen uitgedeeld.

ALMERE Dinsdagmiddag heeft de politie op het Wim Kanplein en bij het winkelcentrum in de Muziekwijk in het kader van het easy-riderproject een bromfietscontrole uitgevoerd. In totaal 15 bromfietser zijn gecontroleerd en 6 bekeuringen uitgeschreven.

Te hard, rijbewijs kwijt
ALMERE De politie heeft dinsdagmiddag het rijbewijs van een 54-jarige automobilist uit Vennep ingevorderd. Hij werd op de A6 geklokt op 180 km/uur (na meetcorrectie), alwaar 120 km/uur is toegestaan.

Wietafval gevonden
ALMERE Nabij de Strandweg is dinsdagmiddag afval aangetroffen dat waarschijnlijk afkomstig is van een wietplantage. De reinigingsdienst van de gemeente zal zorg dragen voor verwijderen van het afval. De politie stelt een onderzoek in.

Winkeldiefstal gevolgd door geweld
ALMERE Dinsdagmiddag is een 17-jarige medewerkster van een winkel aan het Globeplein licht gewond geraakt. Ze sprak twee vrouwen aan die verdacht werden van winkeldiefstal waarop ze werd aangevallen. Ze is met pijn in buik en rug per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De twee nog onbekende vrouwen wisten te ontkomen. De politie heeft een onderzoek gestart.

Jongen onder trein
LELYSTAD Dinsdagmiddag is op het station van Lelystad een 16-jarige Almeerder gewond geraakt nadat hij onder een trein was gevallen. Hij wilde op het laatste moment nog in de trein springen terwijl de deuren al dicht gingen. Vervolgens bleef hij met zijn broek aan een treeplank hangen en werd onder de vetrekkende trein getrokken. Hij had slechts minimaal letsel. De jongen is voor controle overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie