Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grondverkoopbeleid in gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

GRONDVERKOOPBELEID

Wijzigingen grondverkoopbeleid bouwgrondzoekenden bedrijventerrein Zoals u wellicht heeft vernomen heeft de gemeenteraad het grondverkoopbeleid en de algemene verkoopvoorwaarden Gemeente Denekamp op 18 oktober jl. gewijzigd. Derhalve vindt ook de gemeenteraad dat het wenselijk is het gronduitgiftebeleid van de drie voormalige gemeenten op elkaar af te stemmen. Middels deze publicatie stellen wij de ingeschreven voor bouwgrond bedrijventerrein in het kort op de hoogte wat er is veranderd. Mocht u interesse hebben voor de volledige tekst van de regeling inzake het grondverkoopbeleid met bijbehorende artikelsgewijze toelichting, dan kunt u hier telefonisch om verzoeken bij het taakveld Grondzaken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie