Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersbesluiten gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

VERKEERSBESLUITEN

Kerstmarkt Denekamp op 16 december 2001. Burgemeester en wethouders hebben besloten vergunning te verlenen voor het houden van een Kerstmarkt op het parkeerterrein langs de Eurowerft in Denekamp op zondag 16 december 2001. Uit het oogpunt van verkeersveiligheid is besloten om voornoemd parkeerterrein, alsmede de verbinding tussen Meester Muldersstraat en Eurowerft door plaatsing van borden 1 van bijlage I van het RVV1990 af te sluiten voor alle verkeer behalve voetgangers. De maatregel is van kracht op zondag 16 december 2001 tussen 8:00 en 18:00 uur. Het betreffende verkeersbesluit ligt tijdens kantooruren ter inzage op bij het taakveld Civiele Werken, Burg. Scholtensplein 1 te Weerselo. Tegen dit verkeersbesluit kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij B en W. Inlichtingen over de procedure zijn te verkrijgen bij genoemd taakveld, tel. 584252.

Dweilreceptie Weerselo op 6 januari 2002 Burgemeester en wethouders hebben besloten vergunning te verlenen voor het organiseren van een Dweilreceptie op zondag 6 januari 2002 op het terrein gelegen aan de Burgemeester Scholtensplein te Weerselo. Uit het oogpunt van verkeersveiligheid en bereikbaarheid wordt voor dit een muzikaal evenement tijdelijk een aantal verkeersmaatregelen ingesteld.
Afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers zullen worden de Burgemeester Scholtensplein, de Sint Remigiusstraat en de Aanleg. Deze verkeersmaatregel zal niet gelden voor het verkeer van en naar Huize Sint Jozef. Voor het verkeer richting Ootmarsum/Reutum zal een omleidingroute worden aangegeven via de Holtwijkerstraat. In verband hiermee zullen aan weerszijde van de Haarstraat, voorzover gelegen tussen de Holtwijkerstraat en de Aanleg, en de Legtenbergerstraat, voorzover gelegen tussen de Aanleg en de Voortmorsstraat, parkeerverboden worden ingesteld. De maatregelen zijn van kracht op zondag 6 januari 2001 tussen 12.00 en 24.00 uur.
Het betreffende verkeersbesluit ligt tijdens kantooruren ter inzage op bij het taakveld Civiele Werken, Burg. Scholtensplein 1 te Weerselo. Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij B en W. Inlichtingen over de procedure zijn te verkrijgen bij genoemd taakveld, tel. 854257.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie