Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-12-2001 Politieberichten district Sittard (HP 11.30 uur) Woensdag 12 december 2001

Sittard, hennepkwekerij ontmanteld:
Dinsdagmiddag 11 december 2001 heeft de politie in een woning aan Achter Spitsbergen te Sittard een hennepkwekerij aangetroffen. Na overleg met de Officier van Justitie werd de gehele kwekerij ontmanteld.
De politie stelde dinsdag kort na het middaguur een onderzoek in een woning aan Achter Spitsbergen in, naar aanleiding van het vermoeden van de aanwezigheid van een hennepkwekerij. In de woning werd op de zolderverdieping een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen bestaande uit 265 hennepplanten die beschenen werden door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie