Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Insinger de Beaufort breidt uit in Italië

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INSINGER DE BEAUFORT

Insinger de Beaufort breidt uit in Italië

Insinger de Beaufort breidt uit in Italië

Insinger de Beaufort kondigt vandaag op een persbijeenkomst in Milaan de opening van de Italiaanse branch in Rome aan. Na de overname te hebben afgerond van een 100 % belang in het in Rome gevestigde Nusa Sim, start Insinger de Beaufort met het aanbieden van diensten aan particuliere en institutionele cliënten.

Insinger de Beaufort's dienstverlening aan particuliere cliënten is gericht op het aanbieden van een breed pakket diensten en blijft niet beperkt tot het beheren van het vermogen van cliënten. Tevens wordt geadviseerd over het managen van vermogen en schulden waarbij diensten worden aangeboden op gebieden zoals trust, juridische en fiscale aspecten.

Bijzondere aandacht wordt ook geschonken aan fondsbeheer door middel van Insinger de Beaufort Multi Manager Selection. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een diversificatie in management stijlen van een toenemend aantal fund managers. Bovendien zal Insinger de Beaufort institutionele cliënten specifieke fondsbeheer diensten aanbieden.

'De reden voor onze uitbreiding in Italië', legt Harry Boer Managing Director van Bank Insinger de Beaufort Italië uit, 'is de groeiende vraag in Italië naar financiële dienstverlening. Dankzij onze ruime internationale ervaring kunnen we cliënten in Italië gepersonaliseerde financiële oplossingen bieden. Dankzij het netwerk van kantoren in Italië en de ervaring van medewerkers in Italië kunnen we, door gebruik te maken van de organisatie van Insinger de Beaufort, een onderscheidende dienstverlening aanbieden'.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie