Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EC keurt overname kredietverzekeraar NCM door Gerling goed

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten
European Commission

ip/01/1805

Brussel, 12 december 2001

Commissie keurt overname van kredietverzekeraar NCM door Gerling goed

De Commissie heeft ingestemd met de overname van de Nederlandse kredietverzekeringsmaatschappij NCM Holding N.V. door de Duitse verzekeringsonderneming Gerling-Konzern Versicherungs-Beteiligungs AG. Het onderzoek van de Commissie bracht weliswaar mededingingsbezwaren in de Nederlandse en Deense kredietverzekeringsmarkten aan het licht, maar deze werden weggenomen door de door Gerling voorgestelde afstotingen.

Gerling-Konzern Versicherungs-Beteiligungs AG is een verzekeringsgroep die gespecialiseerd is in zakelijke dienstverlening. NCM Holding N.V., de Nederlandse exportkredietverzekeraar, is actief in het debiteurenbeheer, voornamelijk via de kredietverzekering. De activiteiten van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie