Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen Wet Milieubeheer gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Wet milieubeheer

Inspraak

Verleende/ingetrokken vergunningen
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende vergunningen op grond van de Wet Milieubeheer hebben verleend c.q. ingetrokken:

* Jetskiclub Landsard Beach.

Het betreft een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een jetskivereniging, Landsardseweg (plas Landsard);
* Dutch Powerboat Racing Team.

Het betreft een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting voor het varen met modelboten, Landsardseweg (plas Landsard);

* Constant Rebeqeu-kazerne.

Het betreft het intrekken van een vergunning voor een kazerne, Oirschotsedijk 14b. De beschikkingen en andere ter zake zijnde stukken liggen ter inzage bij de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven van12 december 2001 tot 23 januari 2002 elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03). Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven. Tot 23 januari 2002 staat beroep open bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State voor eenieder die tegen de ontwerpbeschikkingen bedenkingen heeft ingebracht, de adviseurs die advies hebben uitgebracht, eenieder die bedenkingen heeft tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikkingen. Een beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Een beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage; een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van die afdeling. Een beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Meldingen
Ter informatie delen wij mede dat de volgende bedrijven zich hebben gemeld omdat zij zich gaan vestigen of omdat zij wijzigingen aanbrengen:

* Van Opdorp Int., Aanschot 80, bouw- en houtbedrijven;
* Obragas Holding N.V., (Zorgcentrum Peppelrode), Ds. Theodor Fliednerstraat 5, warmtekrachtinstallatie;

* Hotel Royal, Stratumsedijk 21b t/m 23f, horecabedrijf;
* Trompbeheer B.V., Mispelhoefstraat/Oirschotsedijk, opslag- en transportbedrijf;

* Thomasse Beheer B.V., Bilderdijklaan 23, kantoorgebouw;
* Café Van Mol, Stratumseind 14, horecabedrijf.
Informatie over de meldingen kunt u elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur krijgen bij de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven.

Wet Milieubeheer/Wet verontreiniging oppervlaktewateren

Verleende vergunning
In verband met de coördinatiebepalingen Wet Milieubeheer maken burgemeester en wethouders van Eindhoven en het dagelijks bestuur van het Waterschap De Dommel het volgende bekend. Zij hebben aan de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer te Eindhoven in het kader van de Wet Milieubeheer een vergunning verleend voor het oprichten en in werking hebben van een grondwaterzuiveringsinstallatie, Sint Catharinastraat 2-4. Er is tevens vergunning verleend in het kader van de Wet verontreiniging oppervlaktewateren voor bovengenoemde inrichting. De beschikkingen en andere ter zake zijnde stukken liggen vanaf 12 december 2001 tot 23 januari 2002 ter inzage bij:
* de Milieudienst Regio Eindhoven, Keizer Karel V Singel 8 te Eindhoven, elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en elke maandagavond na telefonische afspraak (259 46 03); bovendien na deze datum, tot het einde van de beroepstermijn, elke werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur;

* het Waterschap De Dommel, Bosscheweg 56 te Boxtel, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur, respectievelijk van 14.00 uur tot 16.00 uur, tel. (0411) 61 82 57.

Desgewenst kan na telefonische afspraak een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen bij de Milieudienst Regio Eindhoven, tel. (040) 259 46 03, of bij de afdeling Vergunningen en Handhaving van het Waterschap De Dommel, tel. (0411) 61 82 57. Tot 23 januari 2002 staat beroep open bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State voor eenieder die tegen de ontwerpbeschikkingen bedenkingen heeft ingebracht, de adviseurs die advies hebben uitgebracht, eenieder die bedenkingen heeft tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikkingen. De beschikkingen worden na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Een beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage; een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van die afdeling. Een beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie