Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-12-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.30 u) Woensdag, 12 december 2001

District Kerkrade

Kerkrade; verdovende middelen
Bij controle afgelopen dinsdag in een woning aan de Pannesheiderstraat in Kerkrade trof de politie ruim 6,5 kilo hasjiesj, ongeveer 35 gram marihuana en ruim 40 joints aan. De politie die aanwijzingen had dat in de woning werd gehandeld in verdovende middelen ging dinsdag dan ook controleren. Alle softdrugs werden inbeslaggenomen. De bewoner en een in het pand aanwezige 22-jarige vrouw (zonder vaste woon/verblijfplaats) werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Vaals; in gestolen auto
Bij controle afgelopen dinsdagavond op de Rijksweg in Lemiers van een 30-jarige automobilist (zonder vaste woon/verblijfplaats) bleek dat de auto waarin hij zat was gestolen (eigendom van een vrouw uit Landgraaf). De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De gestolen auto werd inbeslaggenomen. Ook een zogenaamd vlindermes welke de verdachte bij zich had werd inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Vaals; knal
Afgelopen dinsdagmiddag omstreeks 16.30 uur kreeg de politie een melding van een hevige knal aan de Aan De Twijnerij in Vaals. Bleek dat een bewoner van een van de flatwoningen in de kelder bezig was met flexwerkzaamheden aan een ijzeren kast. Niet uitgesloten is dat de daarbij ontstane vonken vermoedelijk een klein beetje kruit dat zich in de kast bevond tot ontploffing hebben gebracht. Daarbij raakte de Vaalsenaar gelukkig slechts licht gewond aan een hand (brandwond) en waren alleen zijn nekharen geschroeid. De kracht van de knal was echter toch nog zodanig dat de kelder geblakerd raakte en een blauwe walm in het trappenhuis hing. Ook raakten op diverse locaties in het flatcomplex enkele (raam/deur) kozijnen een klein beetje ontzet. Er wordt nog nagegaan wat de volledige schade is en bekeken wordt de bewoner van de betreffende woning daarvoor aansprakelijk te stellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie