Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 12-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 12-12-2001
District AA & Dommel

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL (Schijndel)

Op de Duinweg in Schijndel vond dinsdagavond een verkeersongeval plaats waarbij een 16 jarige bromfietser en een 12-jarige fietser, beiden wonende in Schijndel be-trokken waren. Beiden kwamen vermoedelijk uit de richting van de Edisonweg. De voorlopige conclusie is dat de bromfietser heeft uit moeten wijken voor de fietser en daardoor tegen een langs de weg stilstaande aanhangwagen botste. Hij raakte ge-wond en is overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Vught)

Dinsdagavond is de bestuurder van een personenauto, nadat hij daarmee tegen een paal langs de spoorwegovergang aan de Helvoirtseweg was gereden, doorgere-den. Dit is door een getuige gezien. De auto is enkele honderden meters verderop onbeheerd aangetroffen. De auto is veilig gesteld. Later meldde de bestuurder, een 19-jarige Amsterdammer, zich bij de politie. Hij bekende de aanrijding te hebben veroorzaakt. Hij was doorgereden omdat hij geen rijbewijs bezit.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR (Sint Oedenrode)

Een 62-jarige automobilist uit Sint Oedenrode kreeg afgelopen nacht een geldboete opgelegd van f. 410,00. De man reed met zijn auto over de Hertog Hendrikstraat in zijn woonplaats en bleek iets te diep in het bekende glaasje te hebben gekeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie