Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dag Gulden, hallo Euro; Euro-Afternoon-Tea in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Dag Gulden, hallo Euro; Euro-Afternoon-Tea in bibliotheek

De Gemeentebibliotheek Utrecht biedt haar klanten een lichtpunt in de donkere dagen voor Kerst: dit jaar de Euro-Afternoon-Tea, een gratis warm onthaal in de Centrale bibliotheek aan de Oudegracht 167, op donderdag 13 december van 14.30 - 16.30 uur. Belangstellenden kunnen op 13 december hun kleine of grote kunstwerken van zolder halen om deze gratis te laten taxeren in euro door Utrechts Antiquair M. Gieling, Kunsthandel en Bemiddeling. De heer Jan Kramer, Eurovoorlichter van de Ouderenbond, is aanwezig om vragen over de euro te beantwoorden en hij brengt het laatste nieuws. De EuroTENT is opgezet met allerlei informatie over de euro. Ook kunnen bezoekers folders en flyers meenemen. Via de euroquiz op de computer kunnen belangstellenden hun eigen kennis testen en onder de inzenders van de oplossing van de euro-rebus worden drie boekenbonnen verloot. Het Utrechts Studenten Concert brengt passende salonmuziek ten gehore en dit alles wordt aangeboden onder het genot van een aangekleed kopje euro-thee.

De Gemeentebibliotheek hecht eraan een goede relatie met haar klanten te onderhouden. Belangstellenden zijn gedurende de Euro-Afternoon-Tea welkom op het "plein" 1e verdieping, open inloop van 14.30 - 16.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie