Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister in de fout met Projectorganisatie Betuweroute

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Minister in de fout met Projectorganisatie Betuweroute

DEN HAAG, 12-12-2001 -- Het samenwerkingsverband waarin het Ministerie van Verkeer & Waterstaat en NS-Railinfrabeheer aan de Betuwelijn werken vertoont gebreken. Minister Netelenbos maakt zich schuldig aan willekeur, machtsmisbruik en verspilling van overheidsgeld. Dat vindt Betuweroute Collectief, een organisatie van kritische burgers die de ontwikkelingen rond de Betuweroute nauwgezet volgt. Zij hebben de Vaste Commissie voor Verkeer & Waterstaat verzocht om minister Netelenbos om opheldering te vragen.

GEBREKKIGE ORGANISATIE

De Minister heeft steken laten vallen bij het inrichten van de 'Projectorganisatie Betuweroute'. Onder deze naam werken Verkeer & Waterstaat en haar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie