Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jumping Amsterdam van start

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Van 13 tot en met 16 december 2001 zijn 6
hallen van de Amsterdam Rai omgetoverd van
kale, betonnen ruimtes tot de sfeervolle en
oergezellige ambiance voor één van de
grootste indoorconcoursen van Nederland.
Op deze (top)locatie wordt dan namelijk voor
de 44ste maal het grootste paardenfeest van
Amsterdam georganiseerd waarbij hippische
topsport en een gezellig dagje uit op een
ideale manier gecombineerd kunnen worden.

Met recht kan over topsport gesproken worden want Jumping Amsterdam heeft maar liefst 3 kwalificatiewedstrijden voor de wereldbeker op het programma staan, te weten voor de dressuur, het springen en als primeur ook voor het mennen met vierspannen. Deze laatste, nog vrij onbekende tak van de paardensport heeft zeker een grote toekomst want naast de heerlijke nostalgie zal een ieder onder de indruk raken van de uiterst knappe samenwerking tussen de paarden en hun koetsier. De spanning van het springen en de als maar in populariteit stijgende dressuur op muziek (Kür) brengen voor alle paardenliefhebbers het neusje van de zalm.

Voor de niet zo fanatieke paardensportliefhebber is er waarschijnlijk nog veel meer te beleven want juist die categorie bezoekers wil Jumping Amsterdam tracteren op een lekker dagje uit. Tussen de wedstrijdrubrieken door worden namelijk regelmatig zeer spectaculaire shows gepresenteerd en rondom de pistes wordt een prachtig strodorp gerealiseerd met gezellige terrasjes voor een hapje en een drankje én zeer gevarieerde mogelijkheden om te shoppen voor het hele gezin.

Wie niet zo op de hoogte is ván en toch geïnteresseerd raakt ín de wedstrijdsport kan op Jumping Amsterdam een 'earphone' aanschaffen waardoor hij/zij via Radio Jumping Amsterdam van vakkundig commentaar op de wedstrijden wordt voorzien.

De kinderen treffen het op zaterdagmiddag helemaal want dan wordt er voor hen een speciaal programma afgewerkt waarbij zij, tegen betaling van f 5,=, de hele middag op een heel plezierige manier worden beziggehouden en..... verwend.

De paardensport verheugt zich in het feit dat zij, samen met golf, de snelst groeiende sport is met op dit moment één miljoen liefhebbers. Jumping Amsterdam verheugt zich dan ook wederom op een prachtig evenement met weer een groter aantal bezoekers.

Voor verdere informatie:
tel. 020-6654835
fax. 020-6655500
mail@jumping-amsterdam.nl
www.jumping-amsterdam.nl

Voor het bestellen van kaarten:
020-4622711

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie