Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HRM-only: Nieuwe doelgroepsite voor P&O-professionals

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

HRM-only: Nieuwe doelgroepsite voor P&O-professionals

HAARLEM, 13-12-2001 -- De digtitale snelweg in arbeidsmarktcommunictaie en-promotie heeft vanaf vandaag voor P&O-gerelateerde banen een krachtig carrièreplatform erbij: HRM-only. De HRM-vacatures worden tevens ontsloten op PersoneelsNet Media en in het overig JobbingMall-netwerk. Maandelijks mogen de aanbieders van P&O-functies zich verheugen op zo'n 220.000 unieke bezoekers. Het platform telt reeds nu al 3.100 actuele cv-inschrijvingen.

Juist in een periode van negatieve berichten over vacature-sites heeft JobbingMall een nieuwe loot toegevoegd: HRM-Only. De lancering van HRM-Only valt samen met een samenwerkingsovereenkomst met PersoneelNet Media. Deze site, speciaal voor P&O-ers en managers, biedt naast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie