Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 13-12-2001
2e Persbericht donderdag 13 december 2001

Politieberichten

Eindhoven: Hennepkwekerij
Donderdagmorgen trof de politie in een schuur gelegen aan de Scherpakkerweg een in wer-king zijnde hennepkwekerij aan. De 1610 hennepplanten en de daarbij behorende appara-tuur is inbeslaggenomen en afgevoerd. Er werd niemand aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.

Eindhoven:Snelheidscontrole
Donderdagmorgen tussen 9.50 en 11.20 uur is op de Stationsweg een snelheidscontrole gehouden. 590 voertuigen zijn gecontroleerd. 25 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kre-gen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.

Eindhoven: Verdachte zware mishandeling aangehouden Donderdagavond om 20.05 uur is op de Rector Baptistlaan een 22-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Eerder op de avond had hij op de Quinten Matsyslaan een 43-jarige man uit Eindhoven zwaar mishandeld. De Eindhovenaar is zwaar gewond overgebracht naar het Catharina-ziekenhuis. Verdachte is ingesloten in het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

Helmond: Verdachte mishandeling aangehouden
Donderdagmiddag rond 16.25 uur is op een parkeerplaats aan de Heistraat een 15-jarige jongen uit Helmond aangehouden. Hij schopte daar meerdere malen een op de grond lig-gende 13-jarige jongen uit Helmond. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Donderdagmiddag rond 15.05 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Deurneseweg Wethouder van Wellaan een 18-jarige motorrijder uit Helmond gewond. Hij reed daar komen-de vanuit de Lage Dijk op genoemde kruising. De voor hem rijdende 62-jarige automobilist uit Gassel sloeg daar plotseling linksaf richting centrum Helmond. Een aanrijding was het ge-volg. De motorrijder kwam ten val. Hij raakte gewond en is overgebracht naar het Elkerliek-ziekenhuis.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur is van een 47-jarige vrouw uit Valkenswaard haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Markt. Toen zij wilde afrekenen zag ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten diverse pasjes, persoonsbescheiden en ruim honderd gulden.

Netersel: Snelheidscontrole
Donderdagmiddag tussen 14.10 en 16.00 uur is op de F. van der Heijdenstraat een snel-heidscontrole gehouden. Van de 154 gecontroleerde voertuigen reden er 35 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u.

Nuenen: Autogordelcontrole
Donderdagmiddag tussen 16.45 en 17.30 uur is op de Europalaan een autogordelcontrole gehouden. 75 voertuigen zijn gecontroleerd. 4 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Geldrop: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagavond 22.00 en donderdagmiddag 14.00 uur is ingebroken in een bedrijf aan het Bogardeind. Het slot van de voordeur is geforceerd. Uit het pand verdween geld en 4 flessen drank.

Helmond: Verdachte aangehouden
Donderdagavond om 20.25 uur is op de Nood Koninginnewal een 33-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij liep daar bier te drinken op een plaats waar dat verboden is. Tegen ver-dachte is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie