Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marktinitiatieven centraal op praktijkdag duurzame energie

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Marktinitiatieven staan centraal op de praktijkdag duurzame energie

Op 13 december kunnen bedrijven, onderzoekers, leveranciers, de agrosector en de bouwwereld in de Jaarbeurs in Utrecht inspiratie opdoen voor het gebruik van duurzame energie. Deze speciale praktijkdag, die wordt georganiseerd vanuit het Novemprogramma Duurzame Energie in Nederland (DEN), zal vooral de markt zelf aan het woord laten. Verschillende marktpartijen presenteren hun succesvolle duurzame projecten op de projectenmarkt, waarbij alle facetten van duurzame energie aan bod komen. Deelnemers kunnen hier ideeën opdoen en mogelijk interessante partners voor projecten ontmoeten. Bovendien kunnen deelnemers meedoen aan workshops die zijn afgestemd op de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie