Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Monoloog van Marcel Lenssen Studium Generale TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

Donderdag 13 december, 20.30 - 21.15 uur, Blauwe Zaal Auditorium

Ik
Monoloog van Marcel Lenssen

`Op een dag. Als de schellen van mijn ogen vallen. Dan zal ik mij `s ochtends slapend aantreffen. Zacht licht ik mij uit bed. Ik zet me onder de douche. En als ik fris ruikend en wel aan het ontbijt ben verschenen, zal ik de gordijnen openen. Ik zal verrast zijn. Een nieuwe dag, een nieuwe lente, een nieuwe `ik'. Ik spreid mijn armen en adem diep in. En ik denk...maar wat?'

In Ik fileert een man zijn eigen gedachten. Hij tracht de chaos te ordenen en zoekt structuur in de kakafonie van over elkaar buitelende gedachten. Verbeten zoekt hij naar wegen om te weten wat goed en slecht is. Welke gedachten koester je en welke veracht je? Maar hoe hij ook probeert zijn hoofd in het gareel te houden....al ras neemt het een loopje met hem naar plekjes waarvan hij niet bevroedde dat die in hem verborgen lagen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie