Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst Bestemmingsplan Vinke II Ootmarsum

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

Informatiebijeenkomst Woonrijpmaken Bestemmingsplan Vinke II Ootmarsum.

De vorderingen van de bouwactiviteiten in het bestemmingsplan Vinke II te Ootmarsum zijn thans zover gevorderd dat gestart kan worden met het woonrijpmaken (herstraten wegen, aanleggen trottoirs, aanleg groenvoorzieningen, straatverlichting, speelvoorzieningen e.d.) van het plan. Ons is gebleken dat er, ondanks de schriftelijk aan de bewoners verstrekte informatie over de woonrijpmaak werkzaamheden, nog behoefte bestaat aan een algemene informatiebijeenkomst over de uiteindelijke afwerking van de woonomgeving. Wij hebben daarom een dergelijke bijeenkomst belegd op donderdag 13 december a.s. om 20.15 uur in de Radboudzaal, Oostwal 14 te Ootmarsum.

De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie