Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP naar Eurotop in Brussel

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

SP naar Eurotop in Brussel

De Socialistische Partij zal aanstaande donderdag en vrijdag 13 en 14 december met een delegatie aanwezig zijn bij de Eurotopdemonstraties in Brussel. De delegatie wordt gevormd door leden en medewerkers van de Tweede Kamer (Harry van Bommel), Statenleden en vertegenwoordigers van afdelingen uit het hele land. Donderdag wordt deelgenomen aan de Europese vakbondsbetoging georganiseerd door het Europees Vakverbond. Vakbondsleden uit heel Europa komen bij elkaar om te demonstreren voor een sociaal Europa. Donderdagavond volgt een rondleiding langs de kantoren van invloedrijke organisaties als de European Round Table uit het internationale bedrijfsleven, een ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie