Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakprocedure correctief referendum gemeente Westervoort

Datum nieuwsfeit: 13-12-2001
Bron: Gemeente Westervoort
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Westervoort

inspraakprocedure verordening op het correctief raadgevend referendum

Het college van burgemeester en wethouders heeft een ontwerp-Verordening op het correctief raadgevend referendum opgesteld. Basis voor deze verordening vormt de Tijdelijke referendumwet (Trw), die het houden van correctieve, raadgevende referenda op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau mogelijk maakt. De Trw biedt gemeenten de mogelijkheid enkele besluiten uit te zonderen van de mogelijkheid tot het houden van een gemeentelijk referendum door het vaststellen van een verordening. Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor door middel van de ontwerp-Verordening op het correctief raadgevend referendum de volgende besluiten uit te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie